Наш сайт тепер ось тут http://osnova.inf.ua

середу, 14 листопада 2018 р.

Захоплива екскурсія на хлібозавод «Кулиничі»


    Екскурсії є обов’язковою формою навчання. Особливе місце мають екскурсії на підприємство. Вони дозволяють показати учням як знання шкільних предметів взаємопов’язані  між собою, в якому вигляді зустрічаються в житті людей, у побуті чи на виробництві.


     Захоплююча екскурсія 5-А та 5-Б класів на хлібозавод «Кулиничі» ознайомила із процесом випікання хліба та хлібобулочних виробів. Учні побачили практичне застосування новітнього обладнання та сучасних технологій на підприємстві харчової промисловості.



   Діти побували в ролі пекарів та під час приємного чаювання спробували вироби власного приготування, а у казковій кімнаті було показано фільм про історію випікання хліба.
   Екскурсія на хлібозавод «Кулиничі» стала доповнення до Свята хліба, що проходило в школі 25 жовтня та викликало захоплення в учнів.


    Такі заходи мають велике виховне значення, адже сприяють бережливому ставленню до хліба та формують повагу до праці дорослих, хто сіяв та вирощував його, збирав і випікав та на полиці магазинів доставляв.


     Основою навчальних екскурсій та позакласних заходів стало національно-патріотичне виховання дітей та молоді. Мета заходів: формування патріотичної свідомості, любові до Батьківщини, утвердження патріотичних цінностей, поваги до історичного минулого України, формування працелюбності та бережного ставлення до природи.


Немає коментарів:

Дописати коментар