Наш сайт тепер ось тут http://osnova.inf.ua

четвер, 6 грудня 2018 р.

Булінг в школі


26 листопада 2018 року у Бориспільській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 8 відбулася зустріч  інспектора  ювенальної  превенції Бориспільської ВП старшого лейтенанта поліції Максимчук Юлії Леонідівни з учнями школи. Під час зустрічі було проведено лекцію з превентивного виховання «Булінг в школі» та відбулась роз’яснювально-профілактична бесіда з учнями 6-х класів щодо вчинення правопорушень у підлітковому середовищі.
Учні школи уважно слухали розповідь правоохоронців про особливості кримінальної відповідальності неповнолітніх, види і підстави адміністративної відповідальності малолітніх осіб. Працівник поліції дала змістовні відповіді на попередньо підготовлені  запитання, які є актуальними для нашої школи. Окрім загальної теорії, під час правової бесіди поліцейські нагадали дітям і основні правила безпечної поведінки, розповіли про конкретні неприємні ситуації, у які можна потрапити через власну необережність, і як їх уникнути. Діти брали активну участь у бесіді, просили пояснити конкретні правові ситуації, ставили  питання за темою зустрічі.
Організація бесід і зустрічей учнів  з правоохоронцями є традиційною формою превентивної роботи у школі, вона  дозволяє учням реальніше і глибше зрозуміти всю небезпечність негативних наслідків протиправної поведінки і не допускати її  в майбутньому.









Немає коментарів:

Дописати коментар