Наш сайт тепер ось тут http://osnova.inf.ua

четвер, 16 травня 2019 р.

НАУ у восьмій школі


Плідна співпраця НАУ та ЗЗСО м. Борисполя триває!
14 травня 2019 року Навчально-науковим інститутом інноваційних освітніх технологій було організовано профорієнтаційну поїздку до ЗЗСО м. Борисполя: НВК «Гімназія «Перспектива» – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» імені Володимира Мономаха, НВК «Ліцей «Дизайн-освіта» імені Павла Чубинського - спеціалізована школа І-ІІІ ступенів», Бориспільського академічного ліцею, ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3, ЗОШ І-ІІІ ступенів № 6, ЗОШ І-ІІІ ступенів № 8. Співробітники НАУ детально охарактеризували присутнім  перелік спеціальностей, спеціалізацій та освітніх програм, Правила прийому до НАУ у 2019 р., особливості навчально-виховного процесу, матеріально-технічну базу, форми навчання, англомовний проект, заочне навчання, особливості та перспективи навчання на підготовчому відділенні громадян України ННІІОТ. Цікавили старшокласників також умови проходження практики та перспективи подальшого працевлаштування. Старшокласники переглянули змістовні презентації профільних кафедр та отримали вичерпні відповіді на запитання, що їх цікавили. 
Діяльність університету представили НН Інститут інноваційних освітніх технологій, НН Інститут неперервної освіти, а також Аерокосмічний факультет, Юридичний факультет, Факультет екологічної безпеки, інженерії та технологій, Факультет міжнародних відносин, Факультет лінгвістики та соціальних комунікацій.  
Учнів 9–11 класів було запрошено на день відкритих дверей НАУ, що відбудеться 8 червня 2019 року, а також до участі в загальноуніверситетських освітніх та профорієнтаційних проектах: «Літня школа–2019» та «Пробне ЗНО».
У ході профорієнтаційного спілкування з директорами відвіданих закладів було поновлено 6 Угод про співробітництво між Національним авіаційним університетом та ЗЗСО м. Борисполя.
Керівництво закладів-партнерів відзначило високий рівень профорієнтаційної роботи Національного авіаційного університету і його особливу роль у залученні кращих випускників ЗЗСО Київщини до здобуття вищої освіти.




















Немає коментарів:

Дописати коментар