Наш сайт тепер ось тут http://osnova.inf.ua

пʼятницю, 6 вересня 2019 р.

Вітання з Днем Знань




Дорогі діти, шановні колеги, батьки!
Від щирого серця  вітаю вас з Днем Знань.
Це чудове свято розпочинає новий навчальний 2019-2020 року. Це свято насамперед тим, хто вперше у житті переступає поріг школи. Сьогодні перед юними жителями гостинно відчинила двері наша школа, приймаючи в свою  шкільну родину 104 учні. Для маленьких громадян цей день буде особливо пам’ятним, адже, переступивши поріг школи, вони зроблять перші кроки на шляху до вершин духовності і життєвої мудрості, що прокладено через  прекрасну Країну Знань. Бажаю першокласникам любити рідну мову і землю, поважати працю і знання.
         Дорогі школярі! В усі часи освічена людина користувалась повагою. Треба навчатися, щоб знати, діяти, жити. Нехай світлим, радісним і плідним буде кожен ваш день, кожен крок. Ростіть здоровими, досягайте високих результатів у навчанні, будьте активними у громадському житті.
         Дорогі одинадцятикласники! Цей навчальний рік стане останнім для вас. Бережіть у своїй пам’яті шкільні роки як неоціненний дарунок долі, непідвладний плину часу образ учителя, який навчав кожного з вас не тільки читати і писати, а й основам великої науки під назвою «Життя».
         Щира вдячність вам, дорогі педагоги! За самовіддану працю, за виховання підростаючого покоління, адже саме від вас залежить наше майбутнє. Тож здоров’я вам,  наснаги, творчості та натхнення.
         З Днем Знань! З початком нового навчального року!   
























































































































Немає коментарів:

Дописати коментар