Наш сайт тепер ось тут http://osnova.inf.ua

неділю, 15 грудня 2019 р.

Всеукраїнський тиждень права


Всеукраїнський тиждень права проводився у нашій школі з метою розширити знання учнів про Конституцію України, Закони України та міжнародно-правові документи. Більш ширше ознайомити учнів з правами та обов’язками, бути спроможними вміти аналізувати та оцінювати їх. Вміти визначати своє ставлення до Законів, їхнє місце і роль в нашому житті.
11 грудня учні 7-Б класу, разом із класним керівником Битик В.П. відвідали Виконавчий комітет Бориспільської міської ради, де керуюча справами Передерей Л.Л. розповіла про основні функції місцевої влади та депутатів міської ради, показала роботу адміністраторів Центру надання адміністративних послуг, інших працівників виконавчого комітету, як працюють міський голова та його заступники. Кожен учень зміг уявити себе очільником міста та побути міським головою. Учні відвідали сесійну залу міської ради, спробували голосувати за допомогою системи «Рада Голос» та побачили себе під час он-лайн трансляції на порталі Youtube.
Учні 9-10-х класів взяли активну участь у правовому квесті "Феміда». Розділившись на команди та отримавши маршрутні листи, виконували різні завдання на правову тематику. Школярі отримали надзвичайне задоволення від квесту, адже це допомогло трохи відпочити від навчання, а також застосувати на практиці отримані на заняттях знання та навички, навчитися працювати в команді та швидко приймати рішення.

















Немає коментарів:

Дописати коментар