Наш сайт тепер ось тут http://osnova.inf.ua

пʼятницю, 21 лютого 2020 р.

Говорити українською - це модно!


21 лютого відзначається Міжнародний день рідної мови!

"Говорити українською - це модно". Під таким гаслом відбулося святкування Дня рідної мови у Бориспільській загальноосвітній школі І - ІІІ ступенів № 8.
Мова — це той інструмент, який єднає націю, народ в єдине ціле. Це великий скарб, який треба шанувати, берегти і розумно збагачувати.
Сьогодні учні Бориспільської ЗОШ №8, справжні українці, шанувальники, знавці бездонної скарбниці рідного слова ще раз доторкнулися спраглими вустами до бездонного джерела.
Представники національних меншин (Вірменії, Грузії, Узбекистану, Греції), які є учнями школи привітали усіх зі святом на своїй рідній мові і закликали ніколи не цуратися батьківської мови. Звучала й узбецька мова - рідна мова Шахруха, а учениця 5-А Дем'янова Ламіс вітала арабською мовою - мовою свого батька, усіх з Днем рідної мови.
Ще раз переконалися, що наша мова неповторна. Як не існує веселки без різнобарв’я кольорів, так не існує людства без барвистого вінка мов, однією з кращих квіток якого є наша українська мова — державна мова України.














Немає коментарів:

Дописати коментар