Наш сайт тепер ось тут http://osnova.inf.ua

середу, 10 листопада 2021 р.

Шкільний парламент

 


13 вересня в школі відбулися вибори Голови та заступника шкільного учнівського парламенту. Відповідно до Положення про вибори учнівського самоврядування кандидатом на ці посади міг стати будь-який учень школи 8-11 класів, який має авторитет у класі та школі. Активним виборчим правом були наділені учні 5-11 класів.

Кандидати провели агітацію, намагаючись довести до кожного виборця свою програму, план дій на найближчий час, кожен хотів переконати в тому, що саме він зможе зробити шкільне життя більш демократичним, цікавим і змістовним. Свої кандидатури на посади подали семеро учнів. Вибори пройшли дуже активно і цікаво. І хоча всі кандидати були гідні, за підсумками голосування Головою учнівського парламенту більшістю голосів було обрано ученицю 9-Б класу Собчук Вероніку, а заступником - учня 10-А класу Савченка Богдана.
Вітаємо новообраного президента та заступника з перемогою, бажаємо їм впровадити політику демократичної, нової школи, політику знань, порозуміння та поваги, яка сприятиме демократизації та покращенню життя школи.




Немає коментарів:

Дописати коментар