Наш сайт тепер ось тут http://osnova.inf.ua

вівторок, 4 вересня 2018 р.

Зустріч з працівниками міліції та поліції


         Сьогодні, як ніколи зростає співпраця школи з працівниками правоохоронних органів. Адже профілактична робота дає можливість виробляти у дітей уміння діяти в конфліктних ситуаціях, приймати правильні рішення, володіти навичками самозбереження, знати свої права та обов’язки.
              04 вересня 2018 року до учнів Бориспільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 8 завітав інспектор відділу зав’язків із громадськістю Бориспільського РУ ГУМВС України в місті Києві лейтенант поліції Ронський Олександр Олександрович.
         Під час зустрічі Олександр Олександрович провів цікаву лекцію на тему «Правила дорожнього руху».
         Виховання у юних учасників дорожнього руху правил поведінки на дорозі – одне з головних завдань школи. У рамках проведення профілактичного заходу «Урок із поліцейським» представник поліції розповів юним пішоходам про безпечну поведінку на дорозі, про основні дорожні знаки, які повинні знати пішоходи, перевірила знання учнів Правил дорожнього руху для пішохода та велосипедиста.
       Адміністрація школи та учнівський колектив вдячні представникам цих служб за співпрацю та високий професіоналізм та сподівається на подальші зустрічі.










Немає коментарів:

Дописати коментар