Наш сайт тепер ось тут http://osnova.inf.ua

суботу, 15 вересня 2018 р.

Олімпійський тиждень


Відкриття тижня відбулося урочистою лінійкою, на якій учням розповіли багато цікавого про олімпійські ігри, їх зародження та розвиток. Класними керівниками проведені виховні години на олімпійську тематику.



В рамках проведення Олімпійського тижня відбулася зустріч з Майстром спорту міжнародного класу, триразовою чемпіонкою Радянського Союзу, дворазовою срібною призеркою Радянського Союзу, триразовою срібною призеркою розіграшу Кубку Європи, багаторазовою чемпіонкою України, тренером хокею на траві – Комаровою Любов Петрівною. Учні з цікавістю слухали розповідь спортсменки про її життя та спортивну кар’єру, про значимість спорту та фізичної культури в житті кожної людини, задавали безліч питань на які Любов Петрівна з задоволенням відповідала.




На протязі всього тижня проведено різні заходи це і вікторина «Олімпійські знавці», і конкурс малюнків на олімпійську тематику, виявили найсильнішу команду школи по футболу, а також найкращих гравців. Але найцікавішим виявилося змагання  «Олімпійські ігри чемпіонів» для учнів 5 класів. На спортивному майданчику школи завзято вболівали за них однокласники та батьки. Також викликали інтерес підготовлені виступи та презентації на тему спорту та Олімпійських ігор. Всі охочі могли спробувати свої сили і ознайомитися з інформацією в шкільній газеті.












Немає коментарів:

Дописати коментар