Наш сайт тепер ось тут http://osnova.inf.ua

понеділок, 3 грудня 2018 р.

В гостях у новорічної казки

Зимові свята ще попереду, та ми не уявляємо їх без новорічної ялинки та різдвяних прикрас. 24 листопада 2018 року учні 5-А, 5-Б та 6-Б класів разом зі своїми вчителями відвідали фабрику ялинкових прикрас «Клавдієво». Навіть восени тут панує святкова атмосфера, відчуття радості і задоволення від зустрічі з казковими героями і новорічними подарунками.
   

Але фабрика це, перш за все, сучасне підприємство, яке працює протягом року і запрошує до себе всіх, хто хоче більше дізнатися як створюються новорічні іграшки.


Під час екскурсії учні мали можливість ознайомитися с технологією вироблення прикрас якою володіють склодуви; відвідали цех сріблення та фарбування, познайомилися з майстринями, що розписують ялинкові іграшки.



У музеї ялинкових  прикрас розглянули колекцію іграшок різних країн світу та побачили репродукції шедеврів світової образотворчої класики, зображених на ялинкових кульках.



Побували у казковому різдвяному містечку в мініатюрі та придбали подарунки для рідних у фірмовому магазині ялинкових прикрас «Клавдієво». 



Найбільше задоволення учні отримали під час майстер-класу, де разом з досвідченим художником розписували скляну кульку, на якій намалювали символ 2019 року кумедну рожеву свинку.








Разом з подарунками учні отримали гарний настрій і розуміння дбайливого ставлення до всього, у що вкладено працю людей.


Немає коментарів:

Дописати коментар