Наш сайт тепер ось тут http://osnova.inf.ua

четвер, 11 жовтня 2018 р.

Школа лідерів




Сьогодні міський голова Михайло Полодюк зустрівся з лідерами учнівського самоврядування. Виконавчий комітет відвідали учні з різних шкіл, які займають активну громадянську позицію, виступають з різними ініціативами на рівні своєї школи та міста та яких об’єднує участь у загальноміській програмі «Школа лідерів».
У ході розмови міський голова розповів про структуру та обов’язки органів місцевого самоврядування, надходження до міського бюджету та відповідав на питання школярів. У свою чергу діти розповіли про проекти, які вони реалізовують .
Молодь зустрілася також із заступником міського голови Наталією Стасюк. Гостей ознайомили з роботою виконавчого комітету та плануванням роботи міської ради.
Юні лідери  оглянули сесійну залу та електронну систему голосування «ВІЧЕ», яка була встановлена минулого року.  Також старшокласників цікавило, як відбувається процес підготовки  проектів рішень на сесію міської ради, у чому полягає робота  депутата, як проходить  голосування та оприлюднення його результатів.  Найблищим часом заплановано ще один візит, у ході якого учні зможуть побачити процес голосування та спробувати себе у ролі депутата.























Немає коментарів:

Дописати коментар