Наш сайт тепер ось тут http://osnova.inf.ua

вівторок, 30 жовтня 2018 р.

Екскурсія в Рошен


28 жовтня 2018 року, відбулася екскурсія учнів 6-А та 6-Б класів до Київської кондитерської фабрики «ROSHEN».
Екскурсовод привітав гостей біля центральної прохідної фабрики, продемонстрував яскраву вітрину з широким асортиментом кондитерської продукції, вручив електронні ключі від підприємства та запросив школярів у «солодку країну».
Учні пройшли у спеціально обладнану кімнату для екскурсій, де їх чекала розповідь про історію, досягнення Міжнародної Кондитерської Корпорації «ROSHEN», конкурентні переваги популярних та улюблених солодощів. Пізніше їм було запропоновано переглянути фільм про підприємство, його продукцію та відгуки споживачів та провели майстер-кас.
Для забезпечення суворих санітарних норм, які діють на фабриці, школярів перед відвіданням виробництва попросили вдягнутися у санітарний одяг – халати, одноразові бахіли та шапочки. Після цього учнів запросили безпосередньо на виробничу дільницю та детально ознайомили із процесом виготовлення, фасування та пакування шоколаду. Учні на власні очі побачили, як працює найновіше автоматизоване конвеєрне обладнання, поспостерігали за роботою досвідчених майстрів-кондитерів та переконались у ефективності системи контролю якості продукції.
































































Немає коментарів:

Дописати коментар