Наш сайт тепер ось тут http://osnova.inf.ua

понеділок, 1 жовтня 2018 р.

Козацькі забави


 Традиційно, 14 жовтня на свято Покрови Пречистої Богородиці в Україні відзначається День українського козацтва. Починаючи з 2014 року до нього приєднався ще один важливий день – День захисника України. Обидва ці свята є значимими для України, адже є даниною пам'яті усім, хто боронив та боронить українську землю від ворогів та загарбників. Щороку на День українського козацтва класний керівник 8-Г класу Відьма Л. М., проводять свято патріотичного спрямування, покликані нагадати підростаючому поколінню, що всі ми нащадки славного козацького роду.
Цей рік не став винятком. Відтак, 29 вересня 2018 року свято відбулося, впродовж якого лунали пісні та вірші у виконанні учнів, проводилися різноманітні конкурси:
·        «Поїзд»
·        «Побратими»
·        «Хто швидше з’їсть вареники»
·        «Приготування кулешу»
·        «Стрибки»
·        «Хто вправніше збере козака в дорогу»
·        «Художник»
·        «Перетягування канату»
Учнів прийняли клятву козачат.
Насамкінець урочистостей присутні смакували смачною козацькою кашею, яка у кожного куреня вдалася на славу. А під час проведення конкурсу облаштування куренів важко було визначити переможця, адже ж кожен курінь був по-своєму оригінальним та самобутнім. Тому і призи – солодощі, про придбання яких подбав батьківський комітет, отримали усі козачата. Найспритніші козаки демонстрували своє вміння під час проведення традиційних спортивних змагань «Козацькі забави», бо ж козацькому роду – нема переводу!




























































Немає коментарів:

Дописати коментар