Наш сайт тепер ось тут http://osnova.inf.ua

четвер, 28 березня 2019 р.

Семінар початкових класів


         27 березня 2019 року в Бориспільській ЗОШ I-III ступенів № 8 був проведений Міський семінар-практикум для вчителів початкових класів на тему «Креативні ідеї для втіленні природоохоронної компетентності з курсу «Я досліджую світ». Виготовлення еко-сумок, оздоблення їх у техніці силуетного малюнка», який об'єднав 30 освітян міста.
         Зі вступним словом виступила директор школи Л.О.Гавазюк.
         Психолого-мотиваційне налаштування на роботу провела Н.І.Брусило, вчитель початкових класів, «Красива жінка дбає про природу так, як вона дбає про себе». Познайомила учасників семінару з історією виникнення сумок, їх призначенням.
         Майстер-клас "Оздоблення еко-сумок у техніці силуетного малюнка" показала художниця Степанян Л.М., керівник арт-студії «Red Cat». Підняла питання екологічної катастрофи в Україні, захисту довкілля й застосування альтернативних шляхів її подолання. Використання у побуті еко-сумок – найпростіший із них. Познайомила з технікою оздоблення сумок силуетними малюнками.
         Учасники семінару з інтересом приступили до роботи: вирізали силуети, наносили їх на сумки, розфарбовували спеціальними фарбами. Творчі люди – талановиті в усьому! Для кожного це була година релаксу, натхнення, арт-терапії, виявлення художніх уподобань і естетичної насолоди. Радісні, щасливі, піднесені, вчителі обмінювались враженнями, посмішками й розуміли, що творча праця – легка, без утоми, це процес, коли прагнення переростають в досягнення.
         Маємо сподівання, що кожен вчитель зуміє організувати навчальну діяльність учнів так, як відчував себе під час роботи на семінарі.
         Виставка робіт – справжнє диво! Кольорове, яскраве, креативне, веселе, неочікуване! Кожна учасниця отримала нагороду – пряник, у формі серця, з нанесеним на ньому букетом весняних квітів – витвір золотих рук майстрині Федосової Н., який промовисто говорив:
«Люби те, що робиш,
Люби тих, для кого робиш!»

Спасибі за співпрацю.                                           До нових зустрічей!






































































































Немає коментарів:

Дописати коментар