Наш сайт тепер ось тут http://osnova.inf.ua

понеділок, 22 квітня 2019 р.

Науково-практична конференція «Актуальні проблеми в системі освіти»


Всеукраїнська науково-практична конференція
«Актуальні проблеми в системі освіти»

Вихід національних університетів на щаблі світового рівня
сприяє розвитку країни в цілому,  а нині саме той час,  коли кожен
із  нас  зобов’язаний покласти  принаймні одну,  зате  дуже надійну
цеглинку, в масштабний процес розбудови української державності.
В.М. Ісаєнко,  ректор
Національного авіаційного університету

18 квітня 2019 року в Національному авіаційному університеті (НАУ) м. Києва відбулася V Всеукраїнська науково-практична конференція «Актуальні проблеми в системі освіти: заклад загальної середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти». Разом з учителями міста Борисполя, в роботі конференції взяли участь вчителі нашої школи В.А. Свентицька, О.В. Севрук-Терентьєва та В.Б. Онищенко.
Під час роботи конференції були розглянуті питання: 1. Формування інтелектуального потенціалу молоді в середовищі вищої школи; 2. Ресурсний центр професійного розвитку вчителя як засіб реалізації комунікативної взаємодії в системі «Університет - школа»; 3. Сертифікація педагогічних працівників – 2019 у нормативних документах і цифрах; 4. Професіограма сучасного вчителя в контексті Нової української школи, тощо. Педагоги мали можливість обмінятися досвідом щодо інноваційних методів підготовки фахівців із логістики, неформальної освіти в галузі нематеріальної культурної спадщини, використання цифрових технологій та застосування тестів професійної компетентності у процесі навчання. До обговорення питань могли залучитися всі бажаючи. 
Колектив НАУ дбає про збереження історичної пам’яті. У головному корпусі навчального закладу розгорнуто експозицію «Музей історії НАУ», в якому, на прохання вчителів м. Борисполя, була проведена цікава екскурсія. Всі учасники конференції отримали певний досвід щодо форм і методів сучасної освіти та задоволення від позитивного спілкування.










Немає коментарів:

Дописати коментар